Menu

Trænerforlængelse med Kristian Rasmussen

image
11. august 2020 kl. 23:17

Fredericia KF har forlænget aftalen med deres Jyllandsserie-træner Kristian Rasmussen så den gælder til og med 2021-sæsonen.

I nogle år efterhånden har førsteholdstræneren i Fredericia KF været Kristian Rasmussen, og det bliver han ved med at være minimum frem til afslutningen på 2021-sæsonen.

Fredericia KF’s sportschef, Jess Petersen, har nemlig forlænget aftalen med Kristian.

“Man skal ikke skifte noget ud, der virker. Vi har et godt team, og det er vigtigt at understrege, at det er et team. I andre klubber har trænerne hver deres hold, men vi går op i, at selvom det er forskellige hold, at det er en samlet enhed,” siger Jess Petersen og fortsætter:

“Vi har haft rigtig mange til sommertræning, og har i det hele taget stort fremmøde til træningen i dagligdagen og når vi har det, så er pigerne jo glade for Kristian som træner,” siger Jess Petersen.

Sportschefen nævner selv sommertræningen, og selvom en del af forklaringen på fremmødet kan være corona har holdt spillerne i Danmark hele sommeren, så er det ikke hele forklaringen, hvis man skal tolke på meldingen fra andre klubber.

“Der har været omkring 20-25 spillere hele sommeren, og det er rigtig flot. Det viser, at spillerne er dedikeret og glade for at være her. Til sammenligning ved jeg, at man i Seest, som vi er i pulje med, har haft syv til træning,” forklarer Jess Petersen.

I foråret blev det ikke til nogen kampe på Monjasa Park, som der ellers plejer at være tradition for i Fredericia KF, men d. 10. oktober er det planlagt, at der skal være et arrangement. 

Fredericia KF’s Jyllandsserie-hold indleder sæsonen på tirsdag, hvor Seest venter i KFUM Parken, og målet for sæsonen er, at holdet skal ende i top-3.

Luk