Menu

Jyllandsserien damer Sæsonens først turneringskamp

image
03. april 2019 kl. 18:34

Jyllandsserien damer Sæsonens først turneringskamp, hvor er vi i spil, kondition og fysisk?.

Fredericia KF. -AaB/Løjt/Rødekro 7-1 (3-0). Mål: Emma 1, Gugu 1, Maja 2 og Ninna 3.

Vi var lidt udfordret med småskader, hvilket gjorde at Simone & KK stod standby (tusind tak). Møller & Lulu. Dsv. viste det sig at Lulu ikke var klar og Simone trådte til 👍🏼.

Fokus: VI 1: Lyd/ansvar 2: Bevægelse med/uden bold 3: Fysik og genpres 4: Højt pres

Fokus: DE 1: De har en hurtig kant 2: Gode på dødbolde

1. Halvleg Vi kommer rigtig godt fra start med en hurtig scoring fra Emma, der fra midterforsvaret dribler forbi 4-5 modstander op gennem hele banen og udplacerer deres keeper stille og roligt (det så nemt ud). Vi spiller en meget rodet halvleg, hvor ingen fokus punkter lykkes;(. Men Maja får tit at vide at hun skal have mere øje for sine medspiller, men viser at hun ved hvor målet står - hele 2 gange. Vi går til pause 3-0.

Pause Vi skal glæde os over at vi scorer 3 mål, på trods af dårligt spil. Men vi skal forbedres i det åben spil, bevægelse uden bold og komme først på bolden.

1. Halvleg Vi spiller ikke vores vanlig spil, vi gør det meget svært for os selv- vi har en offday - som hold. MEN i de perioder i spiller bold, viser i en forskel, og score fortjent yderlig 4 mål..

Kampens spiller. Ninna viser “skarphed” med 3 mål, og holder fokus på sit spil.

Forbedringer: 1: I modgang skal vi arbejde mere som hold 2: Vi skal GLÆDE OS over 3 point og 7 mål.

Det tager vi med. 1: 3 point 2: 7 mål 3: førhen når vi spillede “dårlige” kampe tabte vi eller fik kun uafgjort - nu vinder vi 🙌🏻🙌🏻