Menu

Kampreferat Fredericia KF - Hviding/Ribe

image
13. september 2020 kl. 21:27
Fredericia KF - Hviding/Ribe 5-0 (1-0)
1 × Ninna, 1 × Enielca "Eni",
1 × Mie & 2 × Kamille "KK"
Fokus DE:
1: Fysik
2: Løbestærke
Fokus VI:
1: Være klar fra START
2: Først på bolden / 2. bolde
3: SPILLE bold
4: Afslutninger/mange i feltet
Vi havde besøg af Hviding/Ribe der med en sejr vil komme over nedrykningsstregen, og vi vil ligeledes med sejr holde fast i opryknings muligheder. Vi var igen i dag ramt af afbud (skader/sygedom), det samme var Hviding.
Hver gang vi går på banen, skal vi gå efter de 3 point.
1. Halvleg
Vi starter i strid modvind, og allerede i det første angreb får Hviding en dyb bold, som de tæt på mål, sparker tæt på overlægeren. Vi slipper med skrækken, meget spil forgår på central midt i anden etage højde. Hviding kommer først på bolden uden at blive rigtig farlige, vi figther for at komme ind i kampen, men vælger tit at sparke og ikke spille bold. MEN i det 27 min. 1-0 ⚽️ vi får et frispark 8-10 meter ude fra feltet, Ninna vælger i modvind at sparke på mål, og gudskelov, bolden knækker i luften og går ind tæt under overlægeren. I det 36 min. kommer Aabo ind, og allerede i det 39 min trækker hun et gult kort, da modstanderen prøver at holde hende tilbage med ulovlige midler.. Der får vi overtaget og får ro på spillet.
Halvleg
Vi får modvind, det er vigtig at vi holder bolden på jorden, og få berøringer. Vi skal tættere på kroppen og vinde flere 2. bolde
2. Halvleg
Vi er forsat i overtal, og allerede i det 46 min. 2-0 ⚽️ driver
Aabo i Messi stil bolden frem tæt på kroppen, stikker den i dybden til
Kamille "KK" som tæt på mål sparker den sikkert ind. Vi får mere greb om kampen, bolden "vandre" og løbene med/uden bold bliver bedre. I det 64 min. 3-0 ⚽️ Sandra spiller langs jorden en dyb bold på Enielca "Eni" som lidt uden fra feltet, men en i ryggen vender på en tallerken og score;).
I det 83 min. 4-0 ⚽️ på kanten af feltet runder Eni sin direkte modstander, i en spids vinkel allene med keeperen, prikker hun bolden ind foran målet til en helt fri KK som score "sikkert" (flot overblik). 91 min. 5-0 ⚽️ i overtid får vi et hjørnespark, som Vibe sparker lige ind i panden på Mie, som egentlig går ind, men kommer en ripost som hun "sparker" HELT ind med hovedet 😉..
Vi får en fortjent sejr
Holdet spiller: Ninna, var udfordret i det åben spil, men indstilling til at ville vinde var der, og gik forrest i nærkampe, og masser af løb med/uden bold.
Forbedringer:
1: Hurtigere i vores udfald.
2: Gøre chancerne større
Det tager vi med:
1: Vi holder nullet og score 5 mål
2: I perioder spiller vi fodbold (bolden vandre)
3: 3 point
TAK FOR DEN FLOTTE OPBAKNING 👍👍
Træner teamet
Luk