Kampens spiller: Josefine Rosenkrantz Due
Optakt:
Vi skulle rejse os efter et enormt skuffende nederlag til TMG.
Vi vidste at Hover havde mindst 2 piger som kunne gøre tingene svært for os, men med vores samlede kvaliteter skulle det ikke være et problem.
1. halvleg
Vi er desværre slet ikke klar ved første fløjt, Hover kommer først på alle nedfaldsbolde, vinder taklingerne og flytter os rutineret rundt på banen.
Eneste højdepunkter i første halvleg, var da Benedikte Laursen drønede forbi sin direkte modstander og drønede bolden liiiiiige over overliggeren. Men Hover bliver aldrig rigtigt farlige, heldigvis.
Pausen.
Christina ind for Sparsø
Meget at snakke om:
- Vi investere ikke nok
- Skal slå boldene mod hjørneflagene
2. halvleg
Vi starter desværre som vi sluttede 1 halvleg, vi løber efter Hover pigerne, virker umotiverede, og uorganiserede.
I det 59 min kommer vi så bagud, deres 11 af dribler 5 mand (!!!!), og udplacere Anna 🙁
Efter en del råben og skrigen får vi stille og roligt kampen under kontrol, vi bringer spillet op på Hovers banehalvdel.
I det 73. min kommer forløsningen så Christina bringer balance i regneskabet med en debutantscoring.
Tess stikker en flot dyb bold mod Christina, Christina løber fra forsvaret og udplacere flot en chancelød målmand, FLADT VED STOLPEN 🙂
I den 76. min bider Hover igen, en laaaang bold mod baglinjen, kampens spiller Josefine Due, får flot afværget, men bliver slagtet bag baglinjen, Hover slipper med et mørkegult kort.
Så var kampen spillet over i vores favør....
Nu kunne vi pludseligt spille fodbold, og i det 87. min slå Sparsø en flot bold op på Christina, som med flot fysik holder 2 forsvare bag sig, og BUM 2-1, igen flot ved stolpen 🙂
En god fornemmelse at kunne vinde en kamp som jeg ikke følte vi var med i...