Menu

Kampreferat Fredericia KF - Bramming

image
13. september 2020 kl. 21:21
Fredericia. KF - Bramming 2-1 (0-1)
Mål: Simone B. - Sim 1, Alberte - Gugu 1
En svær kamp var i vente. På trods af en svær start, valgte vi at holde fokus på egen evner/spil. Vi valgte at hver spiller havde et fokus punkt, og holdet havde 3 fælles fokus punkter.
Fokus VI
1: Skal ville det/indstilling/udfald
2: Først på bolden / 2. bolde
3: Spille bold / komme i feltet
Fokus DE
1: De vil komme med fysik
1. Halvleg
Vil starte i strid modvind som gav os svære betingelser. Vi var ikke klar, var "bange" for at have bolden og lavede håbløse afleveringer op ad banen, hviket gav mange løse bolde/2. bolde, og der var vi heller ikke klar.
Meget af spillet forgik på midten, med få chancer i begge ender, alligevel får Sim en chance i det 22 min, og alene med keeperen sparker hun fladt... nå nej højt- ramme undersiden af overliggeren, bolden rammer jorden og ryger ud, hvor keeperen, samler den op ;(. I det 44 min. 0-1 ⚽️ Bramming kommer over kanten, slår den indover, Elisabeth kommer først til forreste stolpe, og dsv. rammer den hende, ind ved forreste stolpe- uden chancer for Anna;(.
Halvleg
Vi bliver enig om at det ikke var godt nok, vi skal investere mere i nærkampe, være klar på 2. bolde og ramme hinanden.
2. Halvleg
Vi kommer meget bedre ud, vi begynder spille bold, vinde nærkampe og var hurtig over 2. bolde.. stædigvæk skaber begge hold chancer, men vi havde overtaget.. og synes retfærdig får vi reduceret i det 73 min. 1-1 ⚽️ hvor Sim viser at hun ikke har glemt hvor målet står;). Vi gik efter de 3 point, og figther som et hold, og i det 89 min. 1-2 ⚽️ ude fra feltet kommer Gugu i en tackling, som går direkte i mål ;);).
Held ja, men det kommer når man opsøger det..
Kampens spiller:
Anna var stærk i placering, og viste klasse en mod en
Info.
Dommeren sagde efter kampen at han ikke kunne se om der var mål, men fordi at der ikke var reaktion/jubel fra Sim dømmer han det ikke (tilskuerne sagde at den var inde).
Forbedringer:
1: Være bedre til udfalde
2: Komme først bolden/2. bolde
3: SPILLE bold
Det tager vi med:
1: Vi spiller en godkendt 2. halvleg
2: I perioder spiller vi bold
3: 3 point (score 3 mål) 😉
Træner teamet
Luk