Menu

Kampreferat Billund Q - Fredericia KF

image
21. august 2020 kl. 17:35
Kampreferat JYLLANDSERIE
Billund Q - Fredericia KF 1-4 (0-1).
Kamille KK 3, Aabo 1.
En svær udekamp mod Billund Q var i vente. De er unge, løbestærke og gode på bolden.
Påtrods af en del afbud kommer vi med et stærkt hold, og skal gå efter de 3 point.
Fokus DE:
1: Løbestærke
2: Vil gerne over kanterne
3: Spiller gerne bolden rundt
Fokus VI:
1: Sadigvæk lyd/ansvar & udfald
2: Fysik & 2. bolde
3: Komme til afslutninger
4: Spille bold
Vil lige nævne at vi spiller på deres opvisningsbane, der 45 min før kampstart "selvfølgelig" blev vandet. Det kan kun blive en god kamp.
1. Halvleg
Vi kom igen skidt fra start (som mod Seest). Billund's hurtige spillere står højt, og presser os til at clear, hvilket gør at vi ikke vinder hverken nærkampe eller anden bolde, og Billund er klart bedst & farligst foran målet.
Påtrods af det holder vi os til aftalerne, og KÆMPER os ind i kampen, i det 40 min. ⚽️ giver det pote, KK (ass. Eni) får en bolden i dybden, og lopper bolden over en fremstormende keeper 0-1. I det 44 min. 🟥 kort, er Eni på bolden, og kommer i en nærkamp, vi forventer et frispark, og da Billund's spilleren rejser sig op, får DE et frisparket og Eni får Rødt kort (selv Billund spørger hvorfor hun fik det)..
Halvleg/Pause
Puha... Vi er ramt.. Det uretfærdige røde kort, Prytz skadet og Hansen er nødtil at blive ude- også en skade;( men det skal sætte os op.. Vi rykker sammen i "bussen". Vi holder fast i vores spil, dog med en 9ér. Vi skal blive bedre til at "ramme" hinanden, møde bolden, 2. bolde & vise at hvis spillet ikke virker- så kæmper vi for det.
2. Halvleg
Vi kommer langt bedre ud, der er bevægelse, større fighter vilje og troen er der. Allerede i det 50 min. ⚽️ 0-2 i feltet sparker Aabo på mål, som bliver rettet af ad en modstander. Vi har igen greb om kampen, men i det 61 min. går Due ud med en skade;( Men det hindre os ikke i at holde fokus.. i det 64 min. ⚽ øger KK til 0-3 (ass Aab).
Billund får et gult kort i det 66 min. 🟨. Nu tænker Jim og jeg at kampe er lukket.. men nej, i det 85 min ⚽️ får Billund reduceret 1-3, i det 86 min. 🟨 får Billund igen et gult (meget tyndt). I det 89 min. ⚽️ 1-4 vælger Jena at sende en "smadret" KK afsted fra midten, som med en på ryggen udplacer Billund keeperen.
Kampens spiller:
Aabo: Hun var her der og alle vejene, kæmpe løbe pensum, stærk på bolden og godt blik for spillet (kan spille back;)).
Forbedringer:
1: Vi skal være klar fra start
Det tager vi med
1: Fantastisk indstilling/fight/HOLDånd.
2: Vi er effektive på den sidste tredjedel
3: Bred trup (Mange afbud)
Tak til Jena og Møller der med 2 timers varsel mødte op.
Skader:😪
Prytz - ser ikke godt ud 😫
Hansen - ❓
Due - ❓
Jena - bliver klar ✔
Træner teamet
I er seje, vi er stolte af jer.
Luk